Vervangend vervoer

Wij vinden we het belangrijk dat u onbezorgd de weg op kunt. Ook als dit niet met uw eigen auto mogelijk is, bijvoorbeeld doordat er onderhoud- of reparatiewerkzaamheden aan uw auto plaatsvinden. U kunt daarom een leenauto meekrijgen op onderstaande voorwaarden. Daarnaast is onze leenfiets gratis te gebruiken!


Tarieven

Dagtarief (per dag): € 9,99
Per km: € 0,21
Brandstof: voor eigen rekening

Het komt wel eens voor dat een leenauto teruggebracht wordt en er slechts 8 km met de auto is gereden. We hebben de auto voor u gereserveerd en daardoor niet de mogelijkheid om een andere klant deze leenauto te bieden. Daarom zijn de kosten voor de leenauto met een minimum van € 9,99.

Let op: de getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Overige tarieven

Schoonmaakkosten (indien van toepassing): € 25,-
Reiniging en geurbehandeling bij roken: € 50,-

Legitimatie

Vergeet niet onderstaande documenten mee te nemen bij het afhalen van uw leenauto. Autobedrijf Jack van Meel behoudt zich het recht voor om vooraf de gegevens te controleren:
- Geldig rijbewijs
- Adres- en persoonsgegevens

Betaling

Zodra u de leenauto heeft teruggebracht, noteren wij de kilometerstand in ons systeem. We kunnen aan de hand daarvan direct zien hoeveel kilometers u heeft gereden. Dit wordt á € 0,21 op de factuur vermeld.

Brandstof

U krijgt de leenauto van ons volgetankt mee en wij verwachten van u dat u de auto volgetankt aflevert. Indien de auto niet volgetankt is, zullen wij de verbruikte brandstof doorberekenen op de factuur.

Eigen risico

Het eigen risico voor personenwagens bedraagt standaard € 750,- per schadegeval plus € 1500,- mits uw eigen voertuig niet allrisk verzekerd is.

Staat

De auto dient in dezelfde staat als bij ingebruikname teruggebracht te worden. Houd de auto schoon en netjes, gelieve niet te roken en geen huisdieren te vervoeren. De auto mag niet aan derden beschikbaar gesteld worden.

Boetes

Verkeersovertredingen worden doorberekend. De administratiekosten bij bekeuringen bedragen € 10,- per behandeling.

Wijzigingen

Wij mogen te allen tijde, zonder nadere berichtgeving, de informatie en de voorwaarden verbeteren of wijzigen. Wij zullen u hier uiteraard zo goed mogelijk van op de hoogte brengen.

Beperking van aansprakelijkheid

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor directe, indirecte, bijzondere schade of verliezen van persoonlijke spullen bij het gebruik van deze auto.